Styrketräning

Styrketräning

Välkomna till Carins nya blogg.

Jag är äldst på gymet och styrketräningen gör att jag orkar med snölskottning och gräsklippning året om.

Här kommer jag att skriva om hur roligt det är på gymet och om mitt dagliga liv i kvarteret Sprätthöken i Stockholms yttersta innerstad.

Hoppas ni kommer att trivas.

5 tankar om “Styrketräning

  1. Idag hittade jag din sida och sen när jag kommer in igen ska jag börja läsa……Det verkar så inspirerande klokt och viktigt-det blir nog en spännande läsning och en bra förebild!!

  2. Hej Carin, nu har jag läst nästan alla dina inlägg – efter ett tips på min Facebook. Du skriver levande och ledigt om både samtid och det förflutna, och det är inspirerande att läsa om din oräddhet och företagsamhet. Jag talade nyligen med en grupp pensionärer om glädjen i att blogga; vilken värld det faktiskt kan öppna. De var skeptiska. Nu vet jag vilken blogg jag ska rekommendera dem att läsa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s